Sneboldskamp

Jeg elsker at en rigtig sneboldskamp det er dejligt at være kåd.

Velkommen

Nu er det tid til skøjteløb foran Frederiksberg Have

Det har jeg gang i nu!

 Hanne Fleur Hauer                            Tlf.: 4043 8746              

 • Maleri 80 x 80 cm

  Alle 11 billederne som vises her er i format 80 x 80 cm på masonitplader.
  Motiverne er meget forskellige, men min optimistiske holdning til livet kan ses i de glade og friske farver, som er karakteristiske for de fleste af mine malerier.
  Når kunderne først har købt et billede, kommer de ofte tilbage og køber flere, fordi de bliver dus, med den milde og glade stemning, som lyser ud af billederne. Naturen er meget ofte grundmotiv eller baggrund i mine billeder.

 • Maleri 80 x 80 cm

  Cykelpigerne er et motiv jeg har vendt tilbage til flere gange, fordi drømmen og fornemmelse af at køre på cykel i det tidlige forår, hvor vinden får ens hår til at blafrer og duften fra naturens blomsterenge, fylder ens brystkasse med ny frisk luft og forventninger om en dejlig sommer.
  Maleriet genskaber en følelse af forventninger, som vender tilbage til mig hver forår, pigerne smiler indforstået til hinanden, hvilke spændende eventyr skal vi opleve i år?

 • Maleri 80 x 80 cm

  Ikke langt væk fra hvor jeg bor findes Zahrtmanns Plads. Her står en statue af den kendte maler Zahrtmann lige overfor hans hus med det store ateliervindue.
  Der var for nogle år siden nogle smukke rosenbede, der var også en bænk, som kommunen har fjernet på grund af for megen ungdommelig støj og kissemissen på pladsen.
  Frederiksberg Kommune har mange legepladser til mindre børn, men teenagere burde også have nogle udendørs pladser, hvor de kan nyde bynaturen.

 • Maleri 80 x 80 cm

  Der er megen kultur på Frederiksberg, det gamle radiohus er nu et musik- konservatorium, hvor mange unge mennesker nyder de gode gamle lokaler til deres kunst. Pegasus svæver stadig over stedet og inspirerer til ny kunst der svæver gennem æteren.
  Dejligt at se de unge mennesker komme med deres instrumenter i alle størrelser til daglige øvelser og se strømmen af tilskuere der kommer til koncerterne.

 • Triologi over Den flyvende Hollænder 80 x 80 cm

  Den flyvende Hollænder eller dødssejleren er et spøgelsesskib, som siden 1600-tallet påstås at krydse rundt i det stormomsuste hav syd for Afrika, hvor det Indiske Ocean møder Atlanten. Legenden lever stadig blandt søfolk. Det mystiske skib varsler forlis og død for alle, der ser det og kan ses jage af sted med fyldte sejl, selv om ikke en vind rører sig. Kun skipperen kan ses om bord; han er hollænder og hedder Hendrik Van der Decken. For omkring 400 år siden ville han runde Kap Det Gode Håb i en rasende storm, men blev konstant drevet tilbage. Han forbandede Gud over dette, og blev som straf dømt til at sejle til evig tid. (kilde: Wikipedia)
  Denne legende har været fortalt gennem tiderne i mange varianter af søfolk, og bange passagerer har gyset over disse skrækfortællinger. Wagner har skrevet den kendte opera ”Den flyvende Hollænder”. Da jeg fik lyst til at bruge fortællingen som motiv for en trilogi om en dramatisk kærligheds historie, fulgte jeg dramaet i Wagners udgave af historien.

 • Triologi over Den flyvende Hollænder 80 x 80 cm

  1, Billede viser: Hvordan Senta, datter af den norske skipper Daland, står og betragter et maleri der findes i rummet, hvor hun og pigerne sidder og spinder og synger. Senta er mere betaget af den mystiske mand på billedet end af sin kæreste Erik. Hun synder en sang om Den flyvende Hollænder. Erik bebrejder Sent, at hun er så kold og afvisende overfor ham.2, Dette billede viser: Hvordan skipper Daland kommer i stuen med den fremmede, som er manden på maleriet. Faderen fortæller om de ægteskabsplaner faderen har aftalt med Den flyvende Hollænder. Senta er fortryllet og opslugt af manden. Længe ser de tavs på hinanden før de erklærer hinanden deres kærlighed. Senta sværger at være ham tro til sin død.

 • Triologi over Den flyvende Hollænder 80 x 80 cm

  3, Sidste billede viser: Efter en fest på Dalands skib, hvor pigerne fra land synger en munter sang til det hollandske skib, er deres svarsange en grum uhyggelig sang. Erik prøver at fange Sentas interesse, men hun afviser ham endnu en gang. Da træder hollænderen frem og beder hende om at bryde sit løfte til ham, da han ikke mener, hun vil kunne holde stand hele livet. Hans mandskab gør klar til at sejle, og han fortæller, at han er Den flyvende Hollænder, hvis forbandelse kun kan ophæves af en kvinde, som sværger ham troskab til sin død. Klarer hun ikke opgaven vil hun dømmes til evig fortabelse. Han vil skåne sin elskede Senta for dette og sejler bort.
  Senta går op på en klippetop, gentager sit troskabsløfte og kaster sig i havet. I det samme synker spøgelsesskibet og Hollændernes og Sentas forklarede sjæle stiger op mod himlen.

 • I mine venners have findes disse flotte blomster, som straks inspirerede mig til at male dem. Ofte maler jeg blomster, fordi jeg elsker deres farver og fordi blomster og planter helt automatisk får en til at skabe dybde i billedet, når man vil portrættere hver blomst.
  Men dette billede skulle ikke vise hvilken blomst det drejede sig om, men kun vise det dejlige farvespil, som disse storhoved blomster skabte i haven.
  Når man står ude i naturen og arbejder fordyber man sig i andre detaljer.

 • I 1997 var jeg på Grønland, der fik jeg arbejdet meget med akvareller, det smukke landskab og Knud Rasmussens ”Myter & Savn” fik inspireret mig til at male ”Immap Ukuaa”, ”Havets Moder”. Motivet viser hvordan en åndemager kommer svømmende med en stor kam og reder Immap Ukuaas hår rent for de indfiltrede dyr. Hun bliver glad, og dyrene bliver frigjort til fangst for menneskene.
  12 illustrationer fra Myter &Sagn har været udstillet mange steder, sidst i Frederiksbergs Rådhushal i anledning af Foreningen NORDENs 100-års jubilæum, samme med 96 akvareller fra de andre nordiske lande.

 • Det er mig! Hanne Fleur Hauer

  Jeg arbejder på fuldkraft og glæder mig til igen at sidde udendørs og nyde livet.

  Kontakt mig hvis du har samme interesse.